Salam 1 Malaysia…

Posted: October 21, 2010 in Uncategorized
Tags: ,

Agak lama lama jugakkita tak berblog…. masaalah talian laaa…

Mula dulu…. ambik maxis bb…..kalau dekat KL….ok lah….tapi bila pindah Raub nih…..kat kawasan yang agak cerok….payah sket linenya…hehehe..

Kemudiannya… kita tukar pulak ke celcom bb….ingatkan ok… sebab kawasan ni line celcom ok….rupa-rupanya….tak jugak…..sakit betul jiwa…..nyet..nyet…nyet…. lembab betul….

Akhirnya….sekarang… kita pakai streamyx plak….. buat masa ni….memang sangat puas hati…… dah la bayaran bulanannya lebih murah dari mana2 broadband, dapat notebook free plak tu…hahahah… notebook 1 Malaysia….. baru dapat semalam…..

Kiranya…..pentadbiran Datuk Seri Najib…banyak beri faedah kepada rakyat ( yang kita nampaklah….)… sebab sebelum nih….. projek main juta-juta juta….. yang kita suka sekarang :

1) Tambah 1 lagi cuti umum – hari 1 Malaysia

2) Dapat notebook free….heheehe…bukan kita jer… kebanyakan budak-budak sekolah menengah dapat notebook sorang sebijik…

3) Puduraya dinaik tarafkan…… masalah yang telah berkulat……tak settle…settle….la nih..nampak laa perubahan……

apa lagi yek…. banyak lagi….tapi sebab ini yang berkaitan dengan kita….kita tulis laaa… kalau ada lagi…. kita tambah lagi list nih….hehehee

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s