My worse week….

Posted: March 7, 2010 in Uncategorized

Salam buat teman-teman maya…..

Ini adalah post yang pertama untuk tahun 2010…perrrgghhhh…..lambat betul update….dah masuk bln ke-3 baru nak tulis…kenapa yek…..biasa lah…malas….bila connection teruk sangat….

Nie dah tukar pakai b.band celcom plak…sama jer macam maxis….cuma harganya murah sket…..speed dia tak beza pun….kat sekolah ker…kat rumah baru ker….lembab jugak…..kalau kat rumah lama..di cerok hutan tu…apatah lagi….. ibarat kata member… buang dalam sungai jer lah b.band nie kak Niza…rugi je bayo bulan2…..agaknya pakai streamix ok kot….ker..laptop nie yg berat…..entahlah….

Teruk betul kan…pembuka kata-kata untuk tahun baru nie dengan cerita my worse week…..

Betul kan….? cuba tanya diri anda….ada tak hari yang kita buat semua benda tak menjadi….???

but in my case…..seminggu……teruk betul…..

Ini semua gara-gara pindah rumah baru la rasanya….. masuk jer rumah baru….kawas ( maksudnya saya dalam bahasa Raub) hilang kunci rumah la ( sib baik jumpa balik….tu pun hmate tolong carikan..ish..)…. kunci kete hilang….. tak tau kemana hilangnya….. kamera pun hilang…. and the worse is bila nak hantar dokumen ke PPD….dah sampai PPD….tengok2 dokument tu tertinggal pulak kat sekolah…..tension sangat….balik rumah tido dulu…hahahaha… pastu baru pergi sekolah balik…ambik dokumen tu…. tup…tup…..langgar pulak tiang garaj kereta sekolah…kemek la belakang….kiranya mau RM 700 – RM 800 jugak ler melayang…ish..ish..ish….

Walau macammana pun….kita tetap kena g KL…menenangkan fikiran…. sib baik tak der paper jadi..selamat….

Dah jumpa member-member kt KL…. lepak-lepak kat kedai makan…. jejalan kat Jaya Jusco…Wangsa WalkMall…pasaraya Hero….rasanya dah ready untuk berdepan dengan minggu baru…dan hari baru…..eemmmm…

ada calar kat pintu tu...tak nampak plak...ish..

p/s: kos pembaikan lebih dari yang dianggarkan….perrgghhh..perit rasanya…hehehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s