Hahaha….

Posted: August 4, 2009 in Diari

hahaha….

Apa lagi boleh diperkatakan….

sungguh lama tak up-date blog nie…malas…

bukannya malas apa….nak insert gambar…tak boleh….pas tu lembab gila…. tu yang malas …

tapi… walaupun kita tak aktif menulis blog…kita suka membaca blog ….dan tak sangka….macam-macam ada..hehehe..macam pakcik astro kata….

Sekarang nie…kita tengah gila baca blog http://my-koleksi.blogspot.com/ dan link-linknya….

Nak tau blog nie pasal apa..? blog nie berkaitan dengan pengumpul wang lama…why i’m interested with this blog..? sebab this is my new hobby…

Nak kata baru tu… lebih kurang dah 2 tahun…. minat mengumpul wang kertas ni bermula bila kita mula bekerja dengan CIMB BDC , kat KLIA… ala…money changer lah tu….bila bekerja dikelilingi duit yang pelbagai negara…timbul minat untuk mengumpul…..

tapi sayang…tak lama kerja situ…but i have few FC ( foreign currency) yang dah jadi koleksi….

Then, masa ada bookfair kat PWTC…terbeli pula buku pasal duit ” Malaysia coins and notes” 1967-2004. Kita beli sebab buku tu cantik….dan murah…..RM12 sahaja….tak sangka pulak buku tu sekarang jadi buku kesayangan…errr…ye ker…ooppss…kita sayang dengan semua koleksi buku kita…hahaha…

Ok…sampai sini dulu…nanti kita sambung lagi citer pasal my new hobby nie…. luv you all…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s