1st May…. Selamat Hari Pekerja!

Posted: April 29, 2009 in Diari

Lusa….kita akan menyambut hari pekerja….tapi bagi mereka yang bekerjalah…..hehehe

Hari Pekerja….adalah hari cuti….. bagi sesetengah orang…. kalau semua bercuti, kacau bilau pulak negara nie kan…

Bayangkan, kalau ada satu hari di mana semua orang tidak bekerja….polis cuti….pencuri pun cuti…( ok gak tu..), orang-orang di syarikat tv cuti, teksi cuti, driver bas cuti, pilot cuti, doktor cuti, surgeon cuti….eeerrr….tentu hari tu akan jadi mimpi ngeri bagi semua….hish…

Apa-apa pun, 1st Mei ni kita akan bercuti ke Cameron Higland – ikut rombongan sekolah…. Dah setahun rupanya…. last year kita sambut Hari Pekerja kat PD… dengan budak-budak KPLI-Math…. emm…memang satu pengalaman yang mengembirakan – dapat naik banana boat. Kali ini…? kita tungguuuuu…..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s